“TOEKOMST”

Zestien leden van AmstellandKunst exposeren in de expositieruimte van de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer: Het Oude Raadhuis. Het thema is ‘TOEKOMST’. De exposerende kunstenaars zijn: Jos Out, Liesbeth Schouten, Pieter Schmits, Hanae Sasaoke, Elly de Jong, Jeltje van Houten, Corry Zwart, Tamar Shilo, Helena van Essen, Neely Schaap, Astrid Stoffels, Sunny Neeter, Annet van Waaijen, Hanneke Rijks, Marja Verhage en Heidi Wallheimer.

Een preview van de uitzending was te beluisteren bij RADIO AALSMEER op donderdag 12 november van 20-22 uur in het programma van Jenny Piet “that’s life”. Voor het beluisteren ervan Klik hier (2e uur van de uitzending). In dit programma werden een aantal kunstenaars geïnterviewd. Er was muziek en dorpsdichter Jan Daalman droeg een gedicht voor.

RESERVEREN VERPLICHT

Volgens de landelijke richtlijnen is het momenteel verplicht om uw komst vooraf aan te kondigen.

Klik hier om eenvoudig uw gratis bezoek aan deze tentoonstelling in het Oude Raadhuis online te reserveren.

Of bel tijdens de openingstijden naar 0297-344318.

CORONAMAATREGELEN:

Om het bezoek in tijden van corona voor iedereen veilig te laten verlopen, zijn de nodige maatregelen getroffen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. De vrijwilligers van KCA zullen er alles aan doen om uw bezoek aan de tentoonstelling in het Oude Raadhuis zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. Zij zullen u uitleg geven over de veiligheidsvoorschriften en toezien op de naleving ervan. Volg altijd hun aanwijzingen op.

Heeft u of een huisgenoot vlak voor uw geplande bezoek last van (vage) klachten zoals kortademigheid, koorts of lichte keelpijn: blijf dan thuis. Heeft u ziekteverschijnselen en komt u toch naar het Oude Raadhuis, dan wordt uw de toegang geweigerd.

  • Het Oude Raadhuis (google map)
  • Dorpsstraat 9, 1431 CA Aalsmeer
  • telefoon 0297-344318 (tijdens openingsuren)
  • toegang gratis
  • openingstijden: donderdag t/m zondag 14.00 – 17.00 uur