Masterclass Anna Khodorovich

Onder professionele begeleiding van kunstenaar Anna Khodorovich, die in 2015-2016 bij Sam Drukker studeerde, biedt Museum JAN een Masterclass aan van twee lessen. In de eerste les zoomen we in op het thema ‘lijn’ en in de tweede les staat ‘vorm’ centraal. Dit zijn namelijk twee kernbegrippen die Drukker hanteert wanneer hij zijn modellen tekent.

Anna Khodorovich komt uit Rusland waar ze een kunstopleiding volgde. Ze maakt tekeningen met zwart potlood, inkt en oliepastel en focust zich in haar kunstwerken op textuur, materie, lijn en tonaliteit. Khodorovich’s lessen gaan over goed kijken en je bewust zijn over wat en hoe je iets weergeeft. Als kunstdocent deelt zij haar grote kennis van materialen en technieken door een balans tussen overdracht en interactie.

Praktische informatie – De lessen zijn apart of als pakket te boeken. Wij voorzien in de materialen. Elke les start met een kunstkijkervaring langs de werken van Sam Drukker in Museum JAN.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar educatie@museumjan.nl met vermelding van uw naam, 06-nummer en de les(sen) waaraan u wilt deelnemen. In een vervolgmail ontvangt u meer informatie met betrekking tot het programma.

6 maart 14:00-16:00 uur – Masterclass #Lijn (potlood)
20 maart 14:00-16:00 uur – Masterclass #Vorm (inkt)
Losse les: €27,50 (€25,00 voor Vrienden van Museum JAN) Lespakket: van twee lessen: €50